Beeldbankoplossingen en Digital Asset Management voor fotobureaus, videobureaus, stockfotografie en alle organisaties met beeldarchieven

Het Infradox platform is de meest uitgebreide alles-in-één oplossing voor al dan niet commerciële beeldarchieven, fotobureaus en fotografen. Onze oplossingen worden gebruikt door internationale stockfotobureaus en professionele fotografen, maar ook door bijvoorbeeld uitgevers en andere organisaties met grote beeldarchieven. Infradox is eenvoudig genoeg om snel aan de slag te kunnen, maar geavanceerd genoeg om de meest veeleisende wensen in te kunnen vullen. Met het Infradox platform beschikt u over een moderne website en een zeer krachtige backoffice oplossing. Volledig geïntegreerd, voor u beheerd en voortdurend vernieuwd met nieuwe functies.

Geen tijd, personeel of kennis beschikbaar in uw organisatie? Dan is ons Infradox Library Management (ILM) abonnement de perfecte oplossing voor uw organisatie. Met ILM nemen wij naast het technische beheer, het volledige beheer van uw beeldarchief voor onze rekening. Inclusief het toevoegen van nieuwe bestanden, beschrijven en categoriseren, afhandelen van orders, beheer van uw gebruikersdatabase et cetera. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bezoek onze website Infradox.com voor uitgebreide informatie.

www.infradox.com

Op zoek naar een oplossing voor online Digital Asset Management?

Bent u fotograaf?

Kijk dan op onze Infradox XP pagina op deze website voor prijzen en mogelijkheden, speciaal voor professionele fotografen.

Infradox XP voor fotografen